2014 yılında kurulan ve Kahramanmaraş'ın en çok izlenen bağımsız haber sitelerinden biri hale gelen Kanal Maraş'a ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Kahramanmaraşlılar Akdeniz Federasyon Genel Başkanı Cengiz Biber, Kanal Maraş'ı ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Biber'i Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Karaaslan karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Biber, Karaaslan'a Kanal Maraş'ın yayın hayatında başarılar dilerken, Karaaslan ise bu nazik ziyaretten ötürü teşekkür etti.

ZİYARETTE BİLGİLER VERDİ
Kahramanmaraş’ın tanıtımının il dışında daha iyi tanıtılması ve lobi faaliyetlerini yürütmek için Akdeniz’deki Kahramanmaraş Dernekleri bir araya gelerek Akdeniz Federasyonunu oluşturmuştu.

TÜRKİYE'DEKİ DERNEK YÖNETİCİLERİ MİSAFİR EDİLECEK
Ziyarrette Kahramanmaraş’taki kongre ve etkinliklerle ilgili bilgiler veren Akdeniz Kahramanmaraşlılar Akdeniz Federasyonu Başkanı Cengiz Biber, ilk kongrelerini Kahramanmaraş’ta yapacaklarını ayrıca tüm Türkiye’deki Kahramanmaraşlılar derneklerinin yöneticilerini ise burada misafir edeceklerini söyledi.