Kahramanmaraş Valiliği kararı temyiz için Danıştay 15’inci daireye gönderdi. İlgili Daire ise kararı ONAYLAYIP Fatih Kaplan’ı haklı buldu. Kaplan, taşıma iznini hala Valilik'ten ve UKOME' den alamadı.

Kahramanmaraş Valiliği bu sefer Danaştay'a Karar Düzeltme yoluna gitti, Valilik onu da kaybetti. Tüm yargı yolunda davaları kazanmasına rağmen Kaplan, taşıma iznini hala Valilik'ten ve UKOME' den alamadı.

Duyanların kulaklarına inanamadığı olay, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine bağlı Zeytindere Mahallesinde yaşandı. 10 yıl önceye kadar Mahalle ile şehir Merkezi arasında taşımacılık yapan Fatih Kaplan, yolcu sayısının azlığı bahane edilerek K-Ruhsatı iptal edildi.

Konuyu yargıya taşıyan Kaplan, 10 yıl süren mahkeme sonucunda Kaplan’ın  haksızlığa uğradığını hükmetti. Bunun üzerine Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi (UKOME) ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİne başvuran Fatih Kaplan Mahkeme Kararına rağmen hakkı olan taşıma iznini alamayıp, Mahkeme kararını uygulamayanlar hakkında tazminat Davası açacağını ve Mahkeme Kararlarını alıp Ankara'ya Cumhurbaşkanına çıkacağını söyledi.

Kanal Maraş Whatsapp ihbar hattını arayan Fatih Kaplan, Mahkeme kararını uygulamayan Kahramanmaraş Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi UKOME hakkında şikayetlerini Kanal Maraş mikrofonlarına konuştu.