Kahramanmaraşlı 110 muhtar, ‘Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askere destek vermek için kurbanlarla birlikte sınır hattına hareket etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye binası önünde düzenlenen programda, askerlerin moral ve motivasyonunun artırılması için daha önce hazırlanan gıda ve kurbanlıklar, askerlere teslim edilmek üzere yola çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, yaptığı konuşmada, "Bugün burada biz Sütçü İmam’ın torunları olarak gurur duyacağımızı bir durum yaşıyoruz. Büyükşehir belediyesi olarak muhtarlarımızı bu hareketinden dolayı tebrik ediyoruz ve her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Devletimiz güçlüdür, muhtarlarımızın askerlerimize çam sakızı çoban armağanı götüreceği gıdaya ihtiyaçları yok ama askerimizin yanında olmak istedik. Bu kapsamda gerekirse askerimizin kanımızın son damlasına kadar yanlarındayız. 12 Şubat kurtuluş bayramımızın arifesinde böyle bir durumu yapmak bir ülkenin bağımsızlığını bize ayrı bir gurur vermiş olacak" dedi.

Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak ise, "Bu organizasyonu yaparken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç bizlere destek oldu. Türk milletinde bir yere giderken eli boş gidilmez, bizler de çam sakızı çoban armağanı sınır hattında görev yapan askerlerimize yöremize ait olan yiyeceklerden götürmek istedik" dedi.