Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı kutlamaları dün Kahramanmaraş Kalesinde yapılan havai fişek ve lazer gösterisi ile başladı.

İBB’nin yılbaşı gece yarısı İstanbul Boğazı’nda ki havai fişek gösterisi 320 bin TL tutmuş ve vatandaşlar israf eleştirisi yaparak ''bu israf niye'' dedi.

İBB’nin yılbaşı gece yarısı İstanbul Boğazı’nda ki havai fişek gösterisinin İBB’ye maliyetinin ne kadar olduğunu, İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, "Havai fişek ve DJ tüm eğlence dahil 320 bin TL" olarak açıklamıştı.

Peki, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılı kutlamalarında kullanılan havai fişek ve lazer gösterisinin maliyetti ne kadar tuttu? Kahramanmaraş kalesinden yapılan bu gösteriye, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ne kadar ödeme yaptı?  

İBB’nin yılbaşı gece yarısı İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirdiği havai fişek gösterisi, yaklaşık 5 dakika sürerken, bazı vatandaşlar havai fişek gösterisinden mutlu olurken bazı vatandaşlar da 3-5 dakikalık bir gösteri için dünyanın parası harcandığını iddia etmişti.