Kahramanmaraş'ta Türkoğlu Belediyesi tarafından ilçede eğitim gören 5 bin öğrenciye "Türkoğlu Akademi" kartı dağıtıldı.

Belediye öncülüğünde ilçede eğitim gören 9, 10, 11 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin eğitimine katkı sunulması amacıyla hazırlanan, içerisinde deneme sınavları, soru bankaları ve belirli derslerin konu anlatım görüntülerinin bulunduğu 5 bin kartın öğrencilere dağıtımı amacıyla tören düzenlendi.

Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programda öğrencilere akademi kartı teslim edildi. Öğrenciler, kart üzerindeki şifre ile sisteme girip her türlü sınava hazırlanabilecekler.

ÖĞRETMEN BAŞKANDAN ÖĞRENCİLERE AKADEMİ KARTI
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş da belediye olarak en güzel projelerden birine imza attıklarını söyledi.

Okumuş, konuşmasında “Artık 21'nci yüzyılda ve bizim belediyeciliğimizde bu gençlerimizle yolları, asfaltları ve parkeleri konuşmak istemiyoruz. Öğrencilerimizin hayalleri, ufukları ve beklentileri konuşmak istiyoruz. Öğrencilerimizin ufkunu hayallerini yerine getirebilecek bir belediyeyi oluşturduk. Sizlerin üniversiteyi kazanmanız yolunda Belediyemiz olarak her zaman yanındayız ve belediyemize her zaman bekleriz. Siz öğrencilere yapılan yatırım, belediyeciliğin en güzel yatırımlarından biridir." Dedi.

Törene, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Jandarma Komutanı Mete Pekmez, İlçe Tabur Komutan Vekili Jandarma Teğmen Mustafa Güven, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Erdem İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan ile ilgililer ve öğrenciler katıldı.