Kahramanmaraş'ta psikolojik tedavi gören bir şahıs Duraklı Mahallesi PTT Şubesinde bir mektup bıraktığı ve mektup üzerinde siyanür içeceğim ibaresi olmasıyla polis ekipleri harekete geçti. Şahsın kimliğini tespit eden polis ekipleri, Yahya Kemal Mahallesindeki adresine gitti. Adreste olmadığı ve yalnız yaşadığı anlaşılan şahsın, esinden ayrıldığı ve yalnız yaşadığı, psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Polis Ekipleri intihar etme şüphesi olan kişiyi heryerde arıyor. Mektuba el konuşurken, AFAD ekipleri de her türlü olasılığa karsi mektupta inceleme yaptı.

Mektubun içinde sadece bir kağıt olduğu ve şüpheli bir durum olmadığı belirlendi.

DHA'nın geçtiği habere göre ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderilmek üzere bir zarf bırakıp ayrıldı. Zarfı alan görevli, üzerine 'siyanür içilecek' yazısını görünce durumu hemen AFAD'a bildirip, şubedeki diğer vatandaşlar da dışarı çıkarıldı.

MEKTUBUN SAHİBİ YAKALANDI
Kahramanmaraş'ta PTT şubesine bıraktığı ve siyanürlü olduğu iddia edilen mektubun sahibi yakalandı. Mektupta siyanür bulunmadığı belirtildi.

Kahramanmaraş’ta PTT şubesine bıraktığı bir mektup üzerinde, "siyanür içeceğim" yazısı polisi alarma geçirmiş, olayla ilgili ekipler geniş çaplı arama yapmıştı. Yapılan inceleme sonrası ekipler, mektubun sahibi ve yüzde 70 zihinsel engelli Kazım Parlamış’ı (56) yakaladı. Adreste olmadığı ve yalnız yaşadığı anlaşılan şahsın eşinden ayrıldığı, yalnız yaşadığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Yakalanan Kazım Parlamış hastaneye sevk edildi. Parlamış’ın mektuba ‘Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne diye de not düştüğü öğrenildi. Mektupta siyanür bulunmadığı belirtildi.