Kahramanmaraş’ta Cinayet zanlısını yakalamak için bir otele operasyon düzenleyen polislerden birisi ağır yaralandı, biri ise şehit oldu.

Alınan bilgilere göre Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından cinayetten aranan bir şahsın yakalanmasına yönelik çalışma sürdürüldüğü esnada çatışma yaşandı. Yaşanan çatışma sonrası Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektiflerinden 36 yaşındaki Barış Göl, ağır yaralı olarak Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Burada yapılar tüm müdahalelere rağmen, Polis Memuru Barış Göl şehit oldu. Polis Memuru Barış Göl’ün 5 ay önce baba olduğu da öğrenildi. 

SALDIRGANIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ
2 polisi yaralayan saldırganın, Antalya'da 24 yaşındaki Aykut Çakal'ı ormanlık alanda el ve ayaklarını bağlayıp öldürdükten sonra toprağa gömen firari cinayet zanlısı Muhammet Karataş olduğu tespit edildi.

KAHRAMANMARAŞ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

03.12.2020 günü saat 11.00'da Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından cinayetten aranan bir şahsın yakalanmasına yönelik çalışma sürdürüldüğü esnada, Aranan Muhammet Karataş'ın (22 yaş, Şarkikaraağaç doğumlu, Antalya'dan aranıyor) eşkaline uygun bir şahsın İsmetpaşa Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi civarında olduğunu bölgede yapılan kamera çalışmaları ile tespit ederek bölgeye yoğunlaşılmış, şahsın eşkaline uygun kişinin Kalaylıoğlu otelde kaldığı bilgisi ile 3. Katta bulunan Otel odasına Cinayet ekipleri intikal ettiğinde, üst kat merdiven boşluğundan polislere doğru ateş açılmış, 1'i ağır 2 polis Memuru silahla yaralanmıştır. Olay yerinden kaçan faili yakalama çalışması devam etmektedir.

Ağır yaralı olan polis memurumuz hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. 

Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.