Kahramanmaraş il genelinde  kumar oynatan ve oynayan şahısların yakalanabilmesi ve kumar suçunun önlenmesi amacıyla ahlak büro sivil ekipleri kamufle olarak takip ve baskınlarına devam ediyor. Bir adrese operasyon yapan polis ekibi, 2'su kumar oynayan ve 1'i kumar oynatan 3 şahsa suçüstü yakalayarak işlem yaptı.

Şahıslara 640 tl para cezası tatbik edilerek, kapamatma ve mühurleme islemi icin ıdari islem başlatıldı. İdarî işlem sonrası işlerinin süresiz olarak kapatılarak faaliyetten men edileceği bildirildi. 

18.12.2018 günü Kumar ile mücadele kapsamında Asayis Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekibi tarafından yapılan takipte: Saçaklızade  Mahallesinde faaliyet gösteren Bir  Kıraathanede 2 şahsı Poker tabir edilen kumar oyunu oynadıkları esnada suçüstü yaptı. Masa üzerinde bulunan paralara paraya ve  iskambil kağıtlarına  el konuldu.Kumar oynayan 2 şahsa idarı işlem tahsis edilerek 640 tl idari para cezası uygulandı.Kiraathaneyi işleten V.K.  isimli şahsa da kumar oynanması için yer temin etmekten adli işlem tahsis edildi. 

Emniyet Yetkilileri tarafından, Kamufle olmuş sivil polisler ile kumar takiplerinin aralıksız devam ettiği bildirildi.