Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine C.Ş. yönetimindeki otomobili durdurmak istedi. Ancak ihtara uymayan sürücü, otomobilini sürerek hızla yoluna devam etti. Bölgeye takviye ekip isteyen polisler de şüphelinin peşine düştü. Takviye isteği üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ara sokaklara giren şüpheli izini kaybettirmeye çalışsa da polis bölgeyi ablukaya alarak giriş-çıkışları kapattı. Uzun süre kovalamacanın ardından Onikişubat İlçesi Vadi Mahallesi’nde durdurulmasıyla kıskıvrak yakanlandı.

İnceleme sonrasında araçta tek başına bulunan C. Ş.'nin alkollü olduğu ve sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olmadığı, bu yüzden kaçtığı tespit edildi.

CEZA ÜSTÜNE YEDİ, HEM DE EHLİYETİNDEN OLDU

Yapılan kontrollerde alkolü araç kullanmak, dur ihtarına uymamak, kırmızı ışık ihlali, makas atmak ve ters yönden gitmek maddelerinden 4 bin 963 lira cezai işlem uygularken ehliyetine de 8 ay el konulurken sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten de 3 bin 400 lira ceza yazıldı.