Abdurrahim Karakoç Ortaokulu öğrencileri engellilere destek olmak için topladıkları mavi kapakları Mavi kapak kampanyasının müdavimliğini yapan Abdulkadir Gülmezoğlu'na teslim eti. Bu proje kapsamında öğrencilerin toplamış oldukları mavi kapakları teslim ederek toplamda 10 tekerlekli sandalye alındı.

Abdurrahim Karakoç Ortaokulu Müdürü Murat Topbaş ise mavi kapak kampanyasına destek olan öğrencilerine teşekkür ederek, ''Böyle bir okulun müdürü olarakta onur ve gurur duyuyorum. Bu tip projelere öğrencilerle birlikte devam edeceğiz'' dedi.

Mavi kapak kampanyasının müdavimliğini yapan Abdulkadir Gülmezoğlu, ''Mavi kapak toplama konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ben bunların ellerinden öpüyorum. Yaklaşık 4 yıldan bugüne kadar bu okulun öğrencileri ve idarecileri mavi kapak kampanyamıza destek verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İmece usulü yardımlaşma konularına tekradan dönerek öğrencilerimizle böyle bir karar almıştık. Sağolsunlar, desteklerini verdiler. Bugün itibariyle Abdurahim Karakoç Ortaokulu'na böylece 10 tane tekerlekli sandalye vermiş olduk" ifadelerini kullandı.