AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Afşin İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, daha sonra çarşı esnaf gezisi esnasında bir vatandaşın serzenişi karşında şaşkınlık yaşadı.

Mahir Ünal'ın vatandaşa hitaben, ''Bakın 150 yataklı hastane yaptırıyorum Afşin'de''  demesi üzerine, vatandaşın; 'Yapıyorum, yapacağım, edeceğim, yapacağız, hep cak, cuk, cik"  sözleri karşısında cevap vermekte zorlanan Ünal, ''ya ihalesini yaptık'' dedikten sonra etrafındaki AK Parti Yöneticilerine ''bu kim?'' diyerek oradan uzaklaştığı görüldü.

İHALELERDE VE DOĞRUDAN TEMİNLERDE SAHTE İMZALARLA YAN TEKLİFLER ALINMIŞ

AK Parti'nin kalesi konumundaki Kahramanmaraş ve bazı ilçelerinde vatandaşların tepkisi her geçen gün çoğalırken, özellikle Elbistan Belediyesi'nde yaşanan denetim raporunda bahsedildiği üzere doğrudan temin ve ihalelerde yaşanan sahte imzalarla teklifler alınması, yani ususlsüzlük ve yolsuzlukların ortaya çıkması nedeniyle halkın tepkisinin her geçen gün daha çok ortaya çıktığı öne sürülüyor.