Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi Arıklar Mahallesi Kıraç mevkiinde ikamet eden 43 yaşındaki Hasan Demir’in  hastalığına teşhis konulamadığı, maddi durumları olmadığı için hastaneye gidemedikleri öğrenildi. Ailenin yardım çığlığını, 11 yaşındaki kızları Didem Demir üstlendi. Göz yaşlarına boğularak babasının her gün tuz gibi eridiğini ifade eden küçük didem, o benim biricik varlığım, ölmesini istemiyorum” diyerek yetkililerden yardım istedi.

Andırın’da zor şartlarda yaşayan 4 çocuklu ailenin hasta babasının yardım çığlığı yürekleri burktu. Arıklar kırsalında tek katlı sıvasız 11 yaşındaki Didem “Babamın vücudu beton gibi, lütfen gelin götürün Allah binada 4 çocuğuyla birlikte yaşayan, hastalığı nedeniyle çalışamayan Demir ailesi yardım bekliyor. 

'BABAMI ÇOK SEVİYORUM'
“Babamın vücudu beton gibi, lütfen gelin götürün Allah rızası için yardım edin bize, babamı çok seviyorum o benim tek varlığım” diyerek yürekleri burkmuştu.

Didem Demir: "Bize yardım edin, babam iyi olmuyor.  Allah rızası için yardım edin, babam hiç uyuyamıyor. Babam benim tek varlığım. Lütfen yardım edin, babamı çok seviyorum. Önümde tuz gibi eriyip gidiyor. Lütfen yardım edin, babamın ölmesini istemiyorum.” demişti.

BAKANLIKTAN FLAŞ AÇIKLAMA
Küçük kızın yardım çığlığına sessiz kalmayan Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili Kanal Maraş muhabiri İsa Aslantaş'a gönderilen mesajda, "Çözüm ekibimiz hasta yakınları ile iletişime geçmiştir. Hasan Demir'in Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine nakli sağlanmış olup tedavisinin takibi sağlanmaktadır." denildi.

(Kaynak: Kanal Maraş - Özel Haber)