Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası koronavirüs vakalarının dağılımını açıkladı. Buna göre Kahramanmaraş'taki koronavirüslü vaka sayısı 28 olarak açıklandı.

13 YENİ VAKA
Kahramanmaraş'ta koronavirüs vaka sayısında artış gözlemlendi. Açıklanan son rakamlarla birlikte Kahramanmaraş'ta 13 yeni vaka tespit edildi. Toplam vaka sayısı ise 28'e yükseldi.

Bakan Koca Türkiye'nin tüm illerindeki koronavirüs vaka sayılarını gösteren haritayı ikinci kez paylaştı. Kahramanmaraş'ta 28 kişinin koronavirüs hastası olduğu belirlendi. Kahramanmaraş'ta koronavirüsten ise 2 kişi yaşamını yitirdi.

Kahramanmaraş'taki koronavirüsten 28 vaka ve 2 ölü sayısının merkezde mi yoksa ilçelerde mi olduğu bilinmiyor.

TOPLAM 425 CAN KAYBI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 425'e çıktığını son dakika açıklamasıyla duyurdu. Türkiye'deki toplam vaka sayısı ise 20 bin 921'e yükseldi.

484 HASTA TABURCU OLDU
Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı verilere göre, koronavirüs tedavisi gördükten sonra tamamen iyileşen hasta sayısı ise 484'e yükseldi. Toplam entübe olan hasta sayısı ise 867 olarak açıklandı. Yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı ise bin 251'e yükseldi.