Kahramanmaraş'ın Onikişubat İlçesinde Yörükselim Mahallesi Muhtarı Akif Neşnat sosyal medya hesabından tatlı ikramında bulunulacağı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımı gören 4 uzman çavuş tatlıların ücretini ödemek istediler. Komutanlar tatlıların ücretini ödeyip Yörükselim Mahallesi sakinlerine dağıtılmasını istedi. Bunun üzerine Yörükselim Mahallesi Muhtarlığında tatlılar vatandaşlara dağıtıldı.

Neşnat ikram ile ilgili olarak şunları dile getirdi: "Burada Ramazan nedeniyle kıvrım tatlı yapalım ve mahalle sakinlerimize verelim dedik. Sosyal medyadan yapmış olduğum paylaşımı gören 4 uzman çavuşumuz tatlıların ücretlerini ödeyip Yörükselim Mahalle sakinlerine dağıtılmasını istediler. Allah razı olsun, rabbim devletimize, askerimize zeval vermesin.

Rabbim komutanlarımıza zeval vermesin, tırnaklarına taş değdirmesin, onları ailelerine ve bizlere bağışlasın İnşallah. Buradaki teyzelerin, amcaların her birinin dualarını aldılar, ne mutlu onlara. Rabbim her kula iyilik yapmayı nasip etmiyor. O askerlerin annelerine, babalarına bin şükür. Böyle evlatlar yetiştirmişler, şahsım adına çok teşekkür ediyorum."