Olay, gece saatlerinde Namık Mahallesi'nde meydana geldi. Ömer Tatlı'nın arkadaşları ile bir parkta iki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir kişi, silahla Ömer Tatlı'ya ateş etti. Tatlı'ya isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, silahla ateşleyen kişi ve yanındakiler araçla olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Tatlı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Ömer Tatlı'nın cesedi otopsi için Adli Tıp kurumu morguna götürülürken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için soruşturma başlatmıştı.

Olayla ilgili soruşturmayı genişleten Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı cinayetle ilgili 5 şüpheliyi yakalanırken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

BORÇ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
İddiaya göre, inşaat işçisi Ömer Tatlı (28), arkadaşı Erdal Ç. (40) ile birlikte bir iş yerine giderek İbrahim G. (49), Mustafa G. (55) ve Aslan G.'den borç para istedi. İş yerinde bulunan şahısların parayı veremeyeceğini söylemesine sinirlenen Erdal Ç. ve Ömer Tatlı tartışmaya başladı. Kavganın büyümesi üzerine Erdal Ç., Ömer Tatlı'dan aldığı tüfekle iş yerine ateş açtı. İş yerinde bulunan şahıslar kaçarken, Ömer Tatlı ve Erdal Ç. şahıslardan Mustafa G.'yi kovalayarak tüfekle tehdit etti. Mustafa G., üzerinde bulunan tabancayla Ömer Tatlı'ya ateş açarak yaraladı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tedavi altına alınan Tatlı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.