9 Eylül 2020 günü saat  21.00'den sonra Osmangazi, Fatih ve Serintepe mahallelerinde mevcut huzur ortamının devamının sağlanması amacıyla yapılan uygulamada; metruk binalar, park-bahçeler bu güzergahta açılan cadde ve sokaklarda yol uygulaması ve mahalle giriş ve çıkışları, oyun salonları, İnternet kafeler, Umuma açık yerler ve çevrelerinde şüpheli araç ve şahıslara  yönelik olarak denetim yapıldı.

1153 şahısın GBT sorgusu ve kontrolü yapılırken, farklı suçlardan aranan 7 şüpheli yakalandı. Kovid 19 uyarı ve denetimleri kapsamında, 17 şahsa maske takma kuralına uymamaktan,  20 şahsa ise kahvehanede oyun oynayarak sosyal mesafe kuralına uymamaktan ceza tatbik edildi. gece boyu 944 araç denetlenerek bazı sürücülere kural ihlalleri sebebiyle ceza yazıldı.

7 Adet modifiye araç sürücüsüne, Alkollü araç kullanan 2 kişiye,  ehliyetsiz araç kullanan 3 kişiye, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren 17 kişiye, yüksek sesli müzik dinleyerek araç kullanan 4 sürücüye işlem yapıldı. 7 araç trafikten men edildi.