Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü ahlak büro amirliği ekipleri dün akşam 20.30'da sıralarında egemenlik mahallesinde bulunan bir apart dairenin 3.katında fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler bir müddet ön izleme yaptıktan sonra operasyonu gerçekleştirdi. 

Yerleşim yeri içerisinde ve ailelerin yoğunlukta yaşadığı bölgelerde bulunan günlük kiralık dairelerden vatandaşlarında rahatsız olması üzerine harekete geçen ekipler aylardır apart dairelere göz açtırmıyor. Yapılan suçüstü operasyonlar sonrasında birçok daire mühürlenerek apart sahiplerine de cezalar yazıldı. 

Dün akşamki operasyonda ise yine apartların sıkça bulunduğu bölgelerden birisi olan Egemenlik Mahallesi'nde, ahlak büro ekipleri bir daireyi fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine takibe aldı. Polis ekipleri içeriden çıkan bir erkek müşteri ve bir kadın şahsa suçüstü baskın yaparak suçüstü yakaladı. İçeriden çıkan erkek şahıs yakalanmasının ardından 150 TL karşılığında ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Yakalanan şahıslar emniyet müdürlüğüne götürülürken bin 569 tl para cezası uygulandığı ve apart dairenin kapatılması için işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.

Adresle ilgili il sağlık müdürlüğü zührevi hastalıklar ile mücadele komisyonu tarafından işlem başlatıldı.

Kaynak: Aksu Tv