Kahramanmaraş’ta yürüttüğü mavi kapak kampanyasıyla binlerce engelli vatandaşın yüzünü güldüren Abdülkadir Zeki Gülmez, onların sadece tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamakla kalmıyor; aynı zamanda tekerlekli sandalyelerin aparatlarını da temin ederek engelli vatandaşların en zor zamanında yanında oluyor. 

Engelli dostu ekip bugün de bir engelli vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için iş başındaydı. Yardım rotasını Eyüp Sultan Mahallesi’ne çeviren Abdülkadir Zeki Gülmez ve İşadamı Mustafa Gülçin, uzun yıllar yürüme engeli bulunan İsmail Güney’i ziyaret etti. Hareketsizlikten dolayı vücudunda dezenformasyonlar oluşan Güney’in ortopedik tekerlekli sandalye minderi talebini karşıladılar.  

Pahalı olduğu için ortopedik minderi bir türlü alamadığını ifade eden İsmail Güney, daha önce kendisine tekerlekli sandalye temin eden Abdülkadir Zeki Gülmez’den yardım istediğini belirtti. Gülmez’in, Mustafa Gülçin gibi engelli dostu işadamlarının desteğiyle istediği minderi kendisine ulaştırdığını belirten Güney, engelli dostu ekibe teşekkür etti. 

Abdülkadir Zeki Gülmez ise engelli vatandaşların tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğu kadar konforlarının da önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Tekerlekli sandalyeler engelli kardeşlerimizin büyük oranda hayatını kolaylaştırıyor. Ancak hareketsizlikten dolayı bazı vatandaşlarımızın derilerinde soyulma ve yara oluşabiliyor. Bunun için de ortopedik minderler var. İsmail Kardeşimiz de bizden böyle bir yardım talep etti. Biz de MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gülçin gibi iyi yürekli işadamlarımızın kapısını çaldık ve bu ihtiyacı karşıladık. Allah’ım sebep olanlardan razı olsun.”