Kahramanmaraş'ta bugün kuzey ve doğulu yönlerden yer yer orta kuvvette rüzgar etkili oluyor. 

Sıcaklık en yüksek 9 derece ölçülüyor. Yağmur da var.

Kahramanmaraş yeni yıla kar yağışı ile girmeyecek. Hava sıcaklığı yarın 10 derece kalacak. Yine yağmur etkili olacak.

Çarşamba günü termometeler 9 derece beklenmekte. Hava parçalı bulutlu olacak.

Kahramanmaraş'ta perşembe ve cuma günleriyse yağmur öngörüldü.

Zirvede önümüzdeki salı ve çarşambagünü hariç diğer günler kar yağışı var.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Bölge geneli; Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçmesi tahmin edilmektedir. Yağışların kıyı kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, iç kesimlerde yağmur, yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenmektedir. Yağışların; gece saatlerine kadar Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde yer yer kuvvetli; Adana, Mersin çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2), yüksek kesimlerde (1000 m üzerinde) ise yoğun kar yağışı (20 cm üzerinde) olması tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kuzey ve doğulu yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.
UYARILAR
Bölgemizde devam etmekte olan yağışların; Adana ve Mersin'de, gece saatlerine kadar çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Bölgemizi etkileyen yağışlı sistemin; İç Anadolu'yu Doğu Akdeniz'e bağlayan karayollarında (başta Ulukışla ile Pozantı arasındaki karayolu ve geçitler olmak üzere) ve Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin rakımı 1000 metre üzerindeki yerlerde gece saatlerine kadar yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar ve buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.