Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü Kahramanmaraş için 10 Şubat 2020 Pazartesi tahminlerini yayınladı. Yayınlanan tahminlere göre 10 Şubat 2020 Pazartesi Kahramanmaraş ve Bölge geneli; Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin altında seyredeceği beklenmektedir.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, akşam saatlerine kadar Mersin'in batı ve kuzey kesimleri, Adana'nın kuzey kesimleri, Kahramanmaraş'ın kuzeyi ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde kuvvetli yer yer fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.
UYARILAR

ZİRAİ DON UYARISI: Doğu Akdeniz Bölgesinde Salı (11.02.2020) günü hafif, yer yer orta şiddette, iç kesimlerde kuvvetli, zirai don hadisesi beklendiğinden başta üreticilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Kıyı kesimlerde hafif yer yer orta, iç kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.