Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil mi sorusu o ilde yaşayanlar tarafından merakla araştırılıyor. Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Bu kapsamda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kar yağışı birçok ilimizde yaşamı olumsuz etkilerken öğrenci ve veliler yaşadıkları illerde okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Kahramanmaraş'ta yarın okullar tatil edildi mi? Perşembe günü Kahramanmaraş'ta hangi ilçelerde okullar tatil olacak?

KAHRAMANMARAŞ'TA OKULLAR YARIN (13 Şubat) TATİL Mİ?

Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde etkili olan kar yağışı sonrası  tüm okullar yarın tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Onikişubat, Dulkadiroğlu, Göksun, Nurhak ve Ekinözü İlçelerinde 13 Şubat 2020 Perşembe günü Eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği bildirildi.

KAHRAMANMARAŞ’TA 6 İLÇEDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Kahramanmaraş’ta kar yağışı ve don nedeniyle 6 ilçede eğitime ara verildi.

Kahramanmaraş-Kayseri karayolu çekicilere trafiğe kapatıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada Nurhak, Göksun, Dulkadiroğlu, Onikişubat, Çağlayancerit ve Ekinözü ilçelerinin tamamında eğitim faaliyetlerine yarın için bir gün ara verildiği bildirildi.

Kuzey ilçelerde 2 gündür yağmakta olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Kahramanmaraş’ın 6 ilçesinde yarın (13.02.2020) tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Kent merkezinde ise yılın ilk karı yağdı. Kahramanmaraş-Kayseri karayolu ağıt vasıta araçlar ile çekicilere kapatıldı.