Seçimden önce, getireceği çözümlerle Kahramanmaraş genelindeki tüm hayvanların eşit standartlara kavuşacağını iddia eden Hayrettin Güngör'ün şimdi o hayvanlardan kurtulmaya çalıştığı bir kez daha ortaya çıktığı görülüyor.

Merkez Dulkadiroğlu İlçesi’nde kızgın güneş altında bir çatının demir balkonuna bağlandığı iddia edilen bir köpek, sıcak, açlık ve susuzluk sonucu hayatını kaybetti.

Bir ilçe halkı ve belediye film izler gibi adeta seyretti. Bu ilçede devlete hizmet için seçilen vekiller de atanan memurlar da görevlerini yerine getirmek şöyle dursun, insanlık görevlerini bile yerine getirmekten aciz oldukları ortaya çıktı.

Köpeği o halde gören ve yapabilecekleri sınırlı olan @serpil.kok.7509836 iddiasına göre; köpek 2 gün boyunca karşı binanın çatının demir balkonuna bağlanmış. Bina sakinleri sahibini tanımıyorlarmış. Güneşte sıcakta tam iki gün ağlayarak havlamış o hayvan. @serpil.kok.7509836 su ve mama vermişler. Ama köpeği oradan alıp aşağıya indirmeyi düşünememişler…

’Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkmıyor’ iddiası
Ancak hayvanı oradan kurtarmak için her yeri aramışlar. @serpil.kok.7509836 neler yaptıklarına dair şunları söylüyor: “Aramadığımız başvurmadığımız yer kalmadı. Polisler geldi, barınağı aradık, zabıtayı aradık. Araç yok dediler, izinliyiz dediler, bahane ürettiler. Bugün öğleden sonra hayvan öldü.”

POLİSLER BİR KAÇ YERİ ARAYIP GİTTİ
@serpil.kok.7509836 sahibinin, binaya misafirliğe gelince köpeği oraya bağladığını ve almadan gittiğini öğrendiklerini belirterek şu bilgiler verdi: “Ev sahibinde numarası da yokmuş. Biz gidip bina sakinine sorunca, sahibi yarın gelecek, sabah gelecek , akşam gelecek diyerek bizi oyaladı. Polisler geldi birkaç numara aradılar sonra gittiler. Daha da gelen giden olmadı. Hemen sonra da hayvan öldü zaten. Lütfen paylaşın çok büyük ihmalkârlık var. Hayvana yem vermeye gittiğimizde öldüğünü fark ettik. Resmini çektik….”

Kaynak: @askpatinefestir