Kahramanmaraş'ta bir alışveriş merkezi yanında bulunan taksi durağının olduğu yere 6 ay önce yapılan tuvalet, esnafı çileden çıkarmış durumda. 

Konunun gündeme getirilmesi için Kanal Maraş'ı arayan esnaf ve yan apartmanlarda oturan vatandaşlar; ''Duvar kenarlarına ihtiyacını gidermeye çalışan insanları görüyoruz. Bu da etrafta hoş karşılanmıyor. Ayıp denen bir şey var.'' lütfen gelin şu tuvaletin haberini yapın diye söylemeleri üzerine kanalizasyonu olmadığı iddia edilen tuvaletin bulunduğu yere giden haber ekibimiz esnafların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

TUVALET VAR MI? SORUSUNA 'HAYIR' DİYORUZ

Piazza yanındaki taksi durağı ve bazı esnaflar çok mağdur olduklarını söyleyerek, ''Bu tuvaleti Büyükşehir Belediyesi 6 ay önce yaptı ama kanalizasyonu siz bağlatacaksınız diyerek gittiler. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı KASKİ'yi arıyoruz ama herhangi bir sonuç elde edemiyoruz. Çevre sakinleri 'burada tuvalet var mı?' sorusunu sorunca 'hayır' cevabını veriyoruz.'' şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş'ta kanalizasyonu bağlatılmayıp öyle yapılıp bitirilen bu tuvalet ise tartışma yarattı ve eleştiri oklarını yeniden Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör'ün belediyecilik anlayışına çevirdi.

Belediye ile ilgili kitaplar yazdığı bilinen ve eleştirilerin odağında olduğu şu günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 6 ay önce yapılıp bitirilen ve kanalizasyona bağlatılmayan tuvalete neden el atmadığı ise merak konusu oldu.