Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde , Arsan Sümerspor Kulübü onursal başkanı Alişan Arıkan‘ın da destekleri ile Arsan Sümerspor Dernek lokali törenle açıldı. 

Açılış töreninde konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek , "Spor camiamıza Arsan Sümerspor'umuz yeni bir alan kazandırmış. Bu alanın kazandırılmasında emeği olan Arsan Sümerspor Kulübü onursal başkanı Alişan Arıkan beye hem takımımız adına hem de buradaki spor severler adına teşekkür ediyorum.

Umut ediyorum ki, temenni ediyorum ki Alişan bey sportif faaliyetlere daha çok yoğunlaşacaktır. Daha çok emek verecektir. Kendisi de Fenerbahçeli'dir ben de Fenerbahçeliyim  ama durumumuz çok iyi değil bir gün düzelir diye bekliyoruz bakalım. Bu güzel yerimizi Arsan Sümerspor takımımıza ve bütün spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ayrıca konuşma yapan Arsan Sümerspor Kulübü başkanı Salih Fidan şu açıklamalarda bulundu, "Doğma büyüme bir sporcuyum, spordan gelme bir insanım. Hizmetin bir karşılığı yoktur, ölünceye kadar da hizmete devam. Biz bu locali açma amacımız burdaki spora desteklerimizin daha çok olması. Alişan bey ailesi memleketimizin 600 fabrikası olmasına rağmen tek burada ki hizmet veren Arsan'dır. Biz bu locali açtık ki diğer fabrikalar da burada uyansınlar artık bu memlekete hizmet eden bir Alişan bey olmasın, bu hizmet yarışı devam etsin istiyoruz. Biz burada sessiz sedasız da otururduk ama biz böyle düşünmedik. Burayı bir spor evi olarak düşündük. Bundan sonra burası sporcunun, idarecinin ve kulüp başkanlarının gelip oturup kalkacağı bir yerdir. Her zaman hizmettedir burası, hiç kapalı olmaz. Her zaman da hizmet veririz. "

Dernek açılışı kurdele kesimi ile sona ererken misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.