Kahramanmaraş'ta bir yurtta kalan ve okula gittikten sonra bir daha dönmeyen 12 yaşındaki Ertuğrul A., polis ekipleri tarafından bulundu.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi'ne bağlı Karaziyaret Mahallesi'ndeki bir yurtta bulunan ve Beylerbeyi İlk/Ortaokulu öğrencisi okula gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 12 yaşındaki Ertuğrul A.ı, 4 gün önce kaybolmuştu. Her yerde didik didik aranıyordu.  Sosyal medyada, kayıp Ertuğrul A.'nın fotoğrafları paylaşılırken, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından da tüm illerde kayıp alarmı verildi.

Kayıp Ertuğrul'dan sevindirici haber ise bugün geldi. Vatandaşın ihbarıyla çocuk, Karacaoğlan Mahallesi (Orman Dairesi)'nde bulundu. Çocuk emniyet güçleri tarafından polis merkezine götürülen Ertuğrul A. ailesine teslim edildi.

Çocuğunun bulunmasından dolayı mutlu olduğunu kaydeden Rukiye G., Kanal Maraş mikrofonlarına şunları söyledi;

"Çok sevinçliyim, herkesten Allah razı olsun. Çok şükür çocuğumuz bulundu. Çocuğum Karaziyaret Mahallesi'nde bulunan bir yurtta kalıyordu, bana daha önce yurtta kalmak istemediğini söylemişti. Şimdi çocuğumu yurttan alacağım. Artık çocuğumu bırakmayacağım. "

(Kaynak: Kanal Maraş)