26 Aralık Kahramanmaraş'ta kar tatili var mı? Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi? Son dakika haberlerinde Valilik ve ya MEB'den tatil açıklaması var mı?

Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde günlerdir aralıklarla devam eden kar yağışı beraberinde kar tatili haberini de getirdi mi? 

Yoğun kar yağışının etkisi altında aldığı ilçelelerde gözler Kahramanmaraş Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğüne çevrildi. 26 Aralık Perşembe kar tatili açıklaması yaptı mı? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi'nde bazı okullar eğitim-öğretime kar yağışı ve tipi nedeniyle  1 gün (26.12.2019 persembe) ara verildi.

DULKADİROĞLU'NDA TATİL OLAN OKULLAR:

1. Baydemirli İlkokulu
2 .Baydemirli Ortaokulu
3. Karamanlı İlkokulu
4. Karamanlı Sarılar İlkokulu
5. Baydemirli Boybeyli İlkokulu
6. Baydemirli Cumhuriyet İlkokulu
7. Baydemirli Serinyol İlkokulu
8. Çatmayayla Yusuf kökünüz İlkokulu
9. Çatmayayla ümmetler İlkokulu
10. Çatmayayla Kurtoğlu İlkokulu
11. Boyalı İlkokulu
12. Baydemirli Başpınar İlkokulu 
13. Ağabeyli İlkokulu
14. Kemalli Ortaokulu
15. Başdervişli İlkokulu    
16. Başdervişli Ortaokulu
17. Budaklı Köseler İlkokulu
18. Beşenli İlkokulu
19. Beşenli Ortaokulu

Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit İlçesinde 26 Aralık 2019 Perşembe günü Bozlar ve Helete’de bulunan okullar hariç ilçe genelinde okullar özellikle elektrik kesintileri nedeniyle 1 gün tatil edildi.

ÖNEMLİ NOT: Konu ile ilgili detaylı bilgi geldikçe ayrıntılar haberimizde yer alacak. Haberimizde kar tatili olan ilçeler sürekli olarak güncellenmektedir. Lütfen sayfayı sürekli olarak yenileyiniz.