Kahramanmaraş'ta Sanayi Sitesi’nde köstebek yuvasını andıran yollara tepki gösteren esnaf, yollarda oluşan çukur nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşadıklarını belirterek yetkililere seslendi.

Bozuk ve çukurlu yol nedeniyle yaz aylarında toz, kış aylarında ise çamurla mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten sanayi sitesi esnafı, yetkililerden sorunlarına çözüm bulmasını istedi.

Uzun yıllardır bozuk olan yolların onarılmadığını, bu nedenle ciddi anlamda mağdur olduklarını dile getiren esnaf, bozuk yol nedeniyle araçların zarar gördüğünü kaydetti.

Kışın çamur yazın ise toz içinde olduklarını ifade eden esnaflar, “Burası Kahramanmaraş'ın sanayisidir. Bozuk olan bu yolların asfalt yapılmasını istiyoruz. Buraya çok az bakım yapıyorlar. Çevre kirliliği gittikce artmaya başladı” ifadelerini kullandılar.

Çeşitli imalathanelerin ve oto tamirhanelerinin bulunduğu Kahramnamaraş Sanayi sitesi esnafı yıllardır sanayi sitesine hiçbir bakım yapılmadığını belirterek, binaların ve yolların bakımsızlığının üzerine sanayi sitesi içindeki çevre kirliliği de, terkedilmiş ve çöplüğe dönmüş bir sanayi sitesi görüntüsü sergilediğini söylediler.