Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde yaşanan su sıkıntıları sosyal medya hesabından gündeme getirmeye çalışan eski AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Murathan Gökkaya, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Konuyu MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'a ileten Gökkaya, 'bu sorunu kendi aranızda çözün' cevabını aldı.

Murat Gökkaya'nın paylaşımı şöyle;

"Biraz önce (Kahramanmaraş) Göksun MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün beni aradı. Kızılcık’ın 4 mahallesinden 3’ündeki (Büyükkızılcık, Güller, Esenköy) SU problemini gündememe getirmemem için beni tehdit etti. Hakaretler savurdu. Ben bunlardan korkmam ! Konferansa aldığımız Afşin MHP geçmiş dönem İlçe Başkanı Ersal Koç’ta, Fatih Üstün’ün tehditlerine aynen katıldı ve o ne derse onu destekleyeceğini söyledi. Fatih Üstün bana bir daha sosyal medyadan bu konuda paylaşım yapmamı ve hatta beni Kızılcık’a sokmayacaklarını söyledi. Herhangi bir ses kaydı almadım lakin ses kayıtları muhtemelen GSM operatöründe kayıtlıdır. Ayrıca ben tehditlerine boyun eğmeyince bana geçmiş dönemden gıcık olduğunu söyledi. Ben MHP’nin kurumsal yapısına her zaman saygılıyım ve Cumhur İttifakının yanındayım. Lakin ben siyasetçi kimliğini kullanıp mafya ağzıyla konuşanlara boyun eğmem. Bu ülkede hukuk var. 

Bu paylaşımı yapmadan önce MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan’ı aradım. Bu şahıslar yüzünden MHP’nin kurumsal kimliğine zarar vermek istemiyorum eğer özür dilemezlerse bu paylaşımı yapacağım dedim. ''Sorun kendi aranızda ben karışmam'' dedi.

Ne kadar TEHDİT ederseniz edin !
Susmayacağım !

KIZILCIK’TAKİ SU PROBLEMİ ÇÖZÜLENE KADAR MÜCADELE EDECEĞİM.
SU HAYATTIR !"

Bu paylaşımın ardından AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir'in aradığını ve bu sorunun çözeceğini ifade ederek şunları paylaştı;

"Yaklaşık 1,5 saat önce beni AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ahmet Özdemir aradı. KIZILCIK’ın 4 mahallesinden 3’ündeki (Büyükkızılcık, Güller, Esenköy) SU probleminden daha öncesinde bilgi sahibi olmadığını söyledi. Kendisine Göksun’daki yetkililerin bu konudan haberdar olduğunu, ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ,AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Habibe Öçal’la konuyu paylaştığımı, kendisini bu konuyla ilgili aradığımı daha öncesinde görüşemediğimizi; Göksun’daki yetkililer tarafından Kızılcık’taki SU problemiyle ilgili verilen ve tutulmayan SÖZLER olduğunu ifade ettim. Kendisi bu konuyla şahsen ilgileneceğini ve ÇÖZÜM HARİTASI çıkarılıp paylaşılacağını söyledi. Bu konu üzerinde hassasiyetle duracağını ifade etti.

BENDE KIZILCIK’TAKİ SU PROBLEMİ ÇÖZÜLENE KADAR KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM.
SU HAYATTIR !
Saygılar..."

Murathan Gökkaya son paylaşımında ise eski MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç'un aradığını ve tehdit ettiğini söyleyerek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

"SUÇ DUYURUNDA BULUNACAĞIM"

"Biraz önce (Kahramanmaraş) geçmiş dönem MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç beni aramıştır. MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ile kendisinin adının geçtiği paylaşımı silmem için tehdit ve hakaretler etmiştir. O PAYLAŞIMI SİLMEYECEĞİM. MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve geçmiş dönem MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç hakkında en kısa sürede SAVCILIĞA SUÇ DUYURUNDA BULUNACAĞIM. 
Saygılar..."