AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal Onikişubat İlçe seçim bürosu önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekillleri daha sonra basın mensuplara açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Özdemir yaptığı açıklamada şu ifadelere verdi:

"Rabbimize hamd olsun. Bu ağır sorumluluğun gereğini yerine getirmek gücünü bize nasip etsin. Bize verilen görev çok kutsal bir görev ama sorumluluğu da zor olanı görev. Burayı adalet ve hakkaniyet ve ve iyi çalışarak temsil etmek gerekir. Yoksa bu görev insanın üstüne bir kefen olabilir. Öyle söyleyeyim yani üstüne bir örtü olabilir ve çok kötü sizin gömebilir bu görev. Bunun farkındayım. Uzun süredir emek veriyoruz. Bir seçime girdik ve milletimiz bize bir mesaj verdi.

"BİZE VATANDAŞLARIMIZ MESAJ VERDİ"
Bu bu mesaj şu, liderimizin bu millete olan sevdasını ve mücadelesini sonuna kadar takdir ettiklerini ve buna desteklediklerini gösterdiler. AK Parti'ye de dediler ki, sizin lideriniz kadarıyla siz de çalışın Buradaki mesaj Recep Tayyip Erdoğan kadar her bir AK Partili ferdin vekillerinin belediye başkanının il başkanı kim olursa olsun AK Parti teşkilatındaki kim varsa onların da en az Recep Tayyip Erdoğan kadar çalışıyor olması lazım ve Recep Tayyip Erdoğan anlayışıyla çalışıyor olması lazım. Bunu niye söylüyorum önümüzde bir lider var milletin de ona teveccühü var. Dolayısıyla bu işin altında çok mantık aramaya gerek yok. Mesaj açık, en az onun kadar çalışacaksınız.

"MİLLETİN ADAMI OLMAK AĞIR BİR SORUMLULUKTUR"
Onun anlayışıyla çalışacaksınız yani o ne yapıyordu. O mazlumun yanında oluyordu. O zaman siz de bir yere bir alımı yapılırken adalet ve hakkaniyetli olacaksınız. O akşam evine giderken bir çay ocağına uğruyorsa, sizde şehrinizde geldiğinizde esnafını ziyaret edeceksiniz aileleri ziyaret edeceksiniz yani şehrimizde hemhal olacaksınız. Biz bu mesajı alıyoruz. Sorumluluğumuz, görevimiz de işimiz artık bu milletin vekili olmak milletin adam olmak ağır bir sorumluluktur. Milletin adamı olmanın gereğini yapmaya çalışacağız. Meclis'te olağanüstü çalışma usulü olmazsa, haftada üç gün Meclis'te çalışacağız. Haftanın 3 günü derken biz ofislerimizde vatandaşımızın sorunlarına dinleyeceğiz veya il başlanlığımızda...

"HALKIMIZLA İÇ İÇE, EL ELE OLACAĞIZ"
Ve en önemlisi vatandaşımızın da bize verdiği mesaj doğrultusunda yanımızda kalabalıklar, fotoğrafçılar, danışmanlar  ve korumalar olmadan sabah çarşıya çıkıp vatandaşımızla iç içe elele olacağız."

Recep Tayyip Erdoğan'ı halkın desteğiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk başkanını hep beraber seçtiklerini belirten Milletvekili Sezal ise, "Hem içerde hem dışarda biliyorsunuz ülkemizde çok ciddi oyunlar vardı. Çok terör grupları kötü odaklar vardı. Ama halkımız bir bilinçle bir idrak ve bir ferasetle bu ülkenin geleceğinin önemli olduğunu düşünerek tekrar liderine AK Parti'ye sahip çıktı. AK Parti hükümetleri 16 yıldır ülkemizde 80 yılda yapılmayan hizmetleri yapmıştır. Bunun yanında dünya üzerindeki mazlumların ve Müslümanların hem yardımcısı olmuştur. Hem onların umut kaynağı olmuştur. artık ürkiye bu seçim sonucu ile çıtasını bir kez daha yükseltmiş, hem gözü üzerimizde olan Amerika'nın hem de Avrupa'nın karşısında bir kez daha zafer kazanmıştır. Bundan sonra bizim yapmamız gereken Cumhurbaşkanımızın önderliğinde halkımızın verdiği desteğin desteğe istinaden Hem ülkemiz için hem memleketimiz için milletvekilleri olarak cumhurbaşkanımıza yakışır bir şekilde hizmet etmek" dedi.