Kahramanmaraş'ta yeni hafta hava sıcaklıkları 40 derecede seyrini sürdürüyor.

Haftanın ilk gününde (BUGÜN) gün içerisinde ölçülen en yüksek sıcaklığın 40 derece olması beklenirken, hissedilen sıcaklık ise 38 derece civarında.

Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünü hakim olduğu şehir genelinde akşam saatlerinden itibaren termometreler 30 derecenin altına gerileyerek, gece yarısı 24 derecelere kadar düşüyor.

HAFTA BOYU SICAKLIKTA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK
Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporlarından alınan verilere göre, Kahramanmaraş'ta hafta boyu termometreler 37 ila 40 dereceyi ölçecek.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre Kahramanmaraş'ta güneşli gökyüzüyle birlikte sıcaklık 37 dereceye yükseliyor.

ÇARŞAMBA günü de termometrelerin gün içerisinde en yüksek 38 dereceyi göstermesi beklenirken, bol güneşli gökyüzü şehre hakim olmaya devam edecek.

PERŞEMBE günü sıcaklık 39 dereceye yükselirken, CUMA günü ise en yüksek sıcaklığın 40 derece olarak ölçülmesi bekleniyor.

Öte yandan haftanın ilk tahminlerinde, hafta sonuna kadar Kahramanmaraş için herhangi bir tahmininde bulunmayan meteoroloji, il genelinde az bulutlu ve bol güneşli gökyüzünün etkili olacağını ifade etti.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kıyı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden, bölgenin iç kesimlerinde ise kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.