Kahramanmaraş'ta Temmuz ayı ile birlikte yükselişini sürdüren hava sıcaklıkları bugün de etkisini göstermeye devam ediyor.

Gün içerisinde termometreler 38 dereceye kadar tırmanırken, gün boyu az bulutlu ve bol güneşli gökyüzü Kahramanmaraşlıları bunaltacak.

Özellikle öğle saatlerinden itibaren gün batımına kadar hissedilen sıcaklıkların yüksek olması nedeniyle, vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları isteniyor.

PAZAR GÜNÜ YAĞIŞ VAR

Meteoroloji'den 6. Bölge Müdürlüğü'nün 5 günlük hava durumu tahminlerine göre, Kahramanmaraş'ta hava sıcaklığında yükseliş bugün de sürerken, hafta sonu düşüşe geçecek.

CUMARTESİ günü (YARIN) için yapılan tahminlere göre etkili olacak sıcak hava 36 derece olacak.

PAZAR günü sağanak yağışla birlikte şehir genelinde sıcaklıkta 6 derecelik düşüş yaşanacak.Termometreler 32 dereceyi gösterecek.

PAZARTESİ gününden itibaren ise sağanak yağış Kahramanmaraş'ı terk ederken, hava sıcaklığı yeniden yükselişe geçiyor ve 34 derece kadar tırmanıyor.

SALI günü için yapılan tahminlere göre ise termometreler 34 derece bandında seyrederken, az bulutlu bulutlu ve güneşli gökyüzü kente hakim olacak.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Bölge geneli; az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Güney ve güneybatı yönlerden hafif yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.