Kahramanmaraş'ta BAK-DOY isimli fırın sahibi Kazım Yiğit bugün İş yerine afiş asarak Kahramanmaraş Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş'i istifaya davet etti.

Kahramanmaraş'ta Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş ile ucuz Ramazan pidesi satan iş yeri sahibi arasında önceki gün ucuz ekmek tartışması çıkmıştı. 

Kahramanmaraş Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş ise yaptığı denetimi cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek Kazım Yiğit'in iş yerlerinde ekmeğin gramajını düşürerek fiyatını da ucuzlattığını ileri sürmüştü. 

Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş'in yayınladığı videoya, vatandaşlar sosyal medya üzerinden büyük tepki göstermişti.

Videoda, Dulkadiroğlu ilçesi Sakarya Mahallesi'nde Kazım Yiğit'e ait olan fırınının bir şubesine, zabıtalarla birlikte gelen Başkan Güneş, ruhsatında unlu mamuller olarak geçtiği için iş yerinde Ramazan pidesi üretilemeyeceğini belirtiyordu.

Zabıta ekipleri de ekmek üretim ruhsatı olmayan iş yerinde ekmek üretildiği için tutanak tutmuşlardı. 

İş yeri personeli, "Şu mübarek günde idare etseniz" diyor. Güneş ise videoda, "Lan siz idare etmiyorsunuz. Kaç paraya satıyorsun şu ekmeği. Sana verilen fiyat tarifen kaç para? Niye 3 liraya değil de 2.5'tan satıp bozgunculuk yapıyorsun memlekette" ifadelerini kullanmıştı.

Aynı görüntülerde elindeki pideyi masanın üzerine fırlatması da büyük tepki çekmişti. 

Kahramanmaraş'ta BAK DOY Fırını Sahibi Kazım Yiğit, sergilenen tavır üzerine, iş yeri girişinde ''Bozgunculuk yapıyoruz. Ucuz Ramazan pidesi satıyoruz'' yazılı afiş ile Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş'i istifaya davet etti. 

Bu gelişme üzerine Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş'in istifa edip etmeyeceği veya bu istifa davetine ne cevap vereceği merakla bekleniyor.