Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde başdöndüren istifa ve atama furyasında bugün yeni bir gelişme yaşandı.

BÜYÜKŞEHİR'DE KADRO KRİZİ!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde 3 ay içinde ikinci kez istifa haberi geldi.

3 ay önce, Fen İşleri Daire Başkanlığı görevinden istifa eden Fatih Yoldaş'ın yerine, İtfaiye Daire Başkanı Özcan Konuklar getirilmişti. Özcan Konuklar'dan boşalan koltuğa ise Kayserili Cebrail Aslan atanmıştı.

Alınan bilgiye göre, bugün yeni bir gelişme yaşandı ve Cebrail Aslan, İtfaiye Daire Başkanlığı görevinden ayrıldı. Aslan'ın yeni görev yeri olarak, Mardin'de Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı olarak göreve başlayacağı öğrenildi.

CEBRAİL ASLAN KİMDİR?

1967 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon ve İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Çalışma hayatına özel sektörde başladı ve birçok inşaat, konut, hastane ve Çayyolu metrosu gibi projelerde şantiye şefliği yaptı.

2004-2018 yılları arasında Altındağ Belediye Başkanlığında sırasıyla Uzman, Fen İşleri Müdürü, Kentsel Tasarım Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

İş hayatı içerisinde kamu ihale mevzuatı, insan kaynakları yönetimi, etkin ve verimli çalışma ve iş sağlığı ve güvenliği gibi birçok proje ve eğitimlere katıldı.

07.04.2020 tarihinde İtfaiye Dairesi Başkanı olarak atandı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.