Türkiye, Kovid-19 salgınını kontrol altına alabilmek için en radikal tedbirlere giderken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş pandemi sürecinde etkilenen 232 bin 351 aileye 100 milyon TL tutarında destek sağlanacağını açıklamıştı.

Dün AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası 3 haftalık tam kapanma açıklamasına rağmen herhangi bir destek paketi açıklamadı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, esnafa destek paketini açıklayan ilk isim oldu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONELLERE PAKET DAĞITTI

Bu doğrultuda; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör'den beklenmedik hareket geldi. Başkan Güngör, Ramazan Ayı nedeniyle personellerine birer paket dağıttı. Kolinin içerisinde Ramazan dolayısıyla destek paketi dağıtıldığını düşünerek açan personeller bardak çıktığını görünce şaşkına uğradı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kurtuluş Haftası yazılı bardakları gören personeller; ''CHP Ankara Belediyesi pandemi dolayısıyla neler dağıtıyor, bizim belediye ise 12 Şubat Kurtuluş etkinliğinden kalan bardakları biz personellere dağıtıyor. Ellerinde bardaklar kaldıysa halka dağıtılması için bir girişimde bulunsunlar. Mustafa Poyraz dönemini mumla arıyoruz'' demekten kendilerini alamadılar.