Alınan biilgiye göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde çalışan, içlerinde işçi, memur ve müdürlerin de bulunduğu 58 kişinin koronavirüs salgınına sığınalarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından görev yerlerinde değişiklik yapılarak yeni yerlerinde görevlendirilme verildi.  

AK PARTİ'YE ZARAR VERİYOR

Büyükşehir Belediyesin de görev yapan işçi, memur ve müdür kadrosunda yer alıp koronavirüs tehdidi nedeniyle bir nevi sürgüne gönderilir gibi yerleri değiştirilen personellerin bir çoğu; ''İnsanlar can derdine düşmüş, bunlar krizi fırsat bilip adam sürgün etme derdine düşmüşler. Devlet bizim, Vatan bizim, Bayrak bizim, Millet bizim, Memleket bizim'' diyen bir çok personel; ''En çok AK Parti İl Başkanlığı'nın bu olaya sessiz kalmaları bizi üzmektedir. Biz bu şehrin çoçuğuyuz. Böyle kıyımlar yapılarak hiç bir yere varılmaz. Bilakis Ak Parti'ye zarar verir.'' 

MAHİR ÜNAL NEDEN SESSİZ KALIYOR?

Kanal Maraş Whatsapp ihbar hattını arayan onlarca personel ise; ''Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesinde bir yıldır süren personel kıyımına sessiz kaldığı gibi, hiç bir şikayeti dinlemeyip insanların magduriyetine kulaklarını tıkıyorlar. Görmedik, duymadık oyununu oynuyorlar. Milletvekillerimiz den özellikle Mahir Ünal'ın bu olaya sessiz kalması bizleri üzmüştür'' diyen personeller, ''bu koronavirüs salgını da biter, bizlerden oy istemek için sandık günü geldiğinde bizlerin de iki çift lafı olacaktır.'' sözlerinde bulundular.