Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve yoğun ilgi gören ‘Alışveriş Festivali’nin 2’ncisi 15-24 Mart tarihleri arasında kapılarını açacak ve yüze yakın esnafın yer alacağı '2'inci Kahramanmaraş Alışveriş Festivali’nde 10 gün boyunca güne özel sürpriz ve çeşitli etkinlikler olacak. Fuarda Yusuf Güney konseriyle de eğlenceli saatler geçirilecek.

Türk Konfeksiyon sektörüne 5 milyon dolarlık bir girdi sağlayan Kahramanmaraş’ta, 15 Mart-24 Mart tarihleri arasında 2’nci Alışveriş Festivali düzenlenecek.

İlki geçtiğimiz yıl yine Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören ‘Alışveriş Festivali’ 15 Mart’ta kapılarını açacak.

KAFUM’da gerçekleştirilecek olan fuar 15 Mart’ta başlayıp, 24 Mart'a kadar devam edecek. Fuar 10 gün boyunca açık kalarak hizmet verecek.

Festival’de bu yıl ayrıca Türkiye’nin önemli sanatçılarından biri olan Yusuf Güney’de sahne alacak.

Fuar hakkında konuşan Oda Başkanı Muhlis Akkurt, "tüm Kahramanmaraş esnaflarımızı bu fuara katılmaya davete diyorum. Hem işlerindeki canlılılık, hem ekonomimize katkı, dolayısıyla esnaflarımızı halkımızla bir araya getireceğiz. Tüketiciler festivaldeki her şeye en az yüzde 50 indirimle sahip olacak" dedi.

Muhlis Akkurt, tüm Kahramanmaraş halkını festivale davet etti.

15 Mart - 24 Mart 2019

Saat: 9.30-21.30

Yer: KAFUM Fuar Merkezi