Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kahramankart dolum noktası'nda adeta bir izdiham yaşanıyor. Kartlarını doldurmak isteyen vantandaşar kuyrukta saatlerce bekleyerek, vatandaşların hastaneye geldiklerini ve burada hastalarına mı, yoksa kuyruk takibi mi yapacaklarını? dile getiriyor. Ayrıca KahramanKart dolum noktasında bir kişinin çalıştığını kaydeden vatandaşlar, ''Burada neden bir kişi duruyor? Bizim halimizi görmüyorlar mı?'' diyerek tepki gösterdiler.

Yüzlerce insanın kart doldurmak için saatler önce sıraya girenler, ''Bu çağda hala kuyruk oluşturarak sorunlar çözülmeye çalışılıyor. Hasta sırasına mı girelim yoksa Kahramankart sırasını mı? Kart dolum için Tıp Fakültesi önüne neden tek bir çalışan bırakılıyor? Kartdolum noktalarında personel çoğaltılamaz mı? Böyle bir uygulama 1970’lerin yağ ve tüp kuyruğuna girme görüntüsünü oluşturuyor. Yetkililer görmüyor mu?” şeklinde konuştular.

VATANDAŞLAR ARTIK ÇÖZÜM BEKLİYOR
Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne şehir dışından gelen vatandaşlar ise, uygulamaya hazırlıksız yakalanınca ne yapacaklarını şaşırıyor. Bindikleri belediye otobüsleri şoförlerine ücret uzatınca, şoförün “Nakit ücret alınmıyor, kart basın” demesi üzerine ne yapacaklarına dair kısa bir şaşkınlık yaşamasıyla birlikte KahramanKart dolum noktasında yeni bir kart almak için kuyruğa giriyorlar... 

Kuyrukta bekleyen vatandaşlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün konuya el atmasını isteyerek çözüme kavuşmasını istiyorlar.