Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel koronavirüs ile birlikte zor bir sürecin içinden geçen esnafın derdini dinledi. 

Bir esnafın ''bu zor süreçte bizden iş yerlerimizin tabelasının vergisi istendi'' diyerek sıkıntılarını anlattı. Pandemi dolayısıyla zor bir süreçten geçtiklerini söyleyen esnaflar, ''pandemi sonrası bu vergiler istense daha iyi olabileceğini'' belirtti. 

Bu zor süreçte hiçbir yetkilinin gelmediğini ve dertlerini dinlemediklerini söyleyen esnaflar ''büyük magduriyet yaşadıklarını'' dile getirdiler.

Başkan Çabukel İYİ Parti İl Başkanlığı olarak Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte  Belediye Meclisinde bir önerge verdiklerini, önergede ; ''Işıklı ışıksız tabelalara Belediyeden ücret alınmamasını istediklerini ancak önergeyi AK Parti ve MHP reddettiğini'' söyledi..

İyi Parti İl Başkanı Çabukel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e seslenerek, "Sayın Güngör bizim verdiğimiz önerge bu, vatandaş konuştuğu için veriyoruz duy bu sesi, Kahramanmaraş'a daha fazla yabancı olma" diyerek eleştirilerde bulundu.