İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkan Adayı Fatih Öztürk, Yönetim listesindeki ve partili arkadaşları ile birlikte 15 Mart da yapılacak olan Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı seçimi için Kanal Maraş'ı ziyaret ederek kuruluşunun yeni yılını kutladı ve destek istedi. Başkan adayı Öztürk, yerel basının önemine dikkat çekerek, gazetecilik mesleğinin her meslekten daha zor olduğunu ifade etti.

15 MART İLÇE KONGREMİZİ YAPACAĞIZ 

İyi Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkan adayı Mimar Fatih Öztürk Kanal Maraş'a yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: ''İki adayla birlikte ilçe kongremizi yapacağız. Delegelerin hür idaresiyle seçilecek olan Dulkadiroğlu İlçe Başkanı, Dulkadiroğlu'n da İyi parti'yi iktidara getirmek için vargücüyle çalışacaktır'' diyerek teşkilatta yürütüceği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirdikleri her ziyaretteki karşılıklı fikir alışverişinin ardından, yeni bir çalışma başlattıklarını anlatan Başkan adayı Öztürk hem Kahramanmaraş'ı hemde Dulkadiroğlu'nu daha güzel yarınları, teşkilatla birlikte inşa edeceklerini vurguladı.

SİYASET İNSAN ODAKLIDIR

Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; ''Siyaset insan odaklıdır, siyasetcilerimizin özellikle Yerel medya'ya bakış açıları değişmelidir. Hiç bir yerel medya mensubu emir eri olmamalıdır. Çat kapı siyasetcilerimiz yerel medyaya yapacakları böyle ziyaretler karşılıklı güven ilişkisini doğuracaktır. Çıktığınız bu yolda başarılar diliyoruz'' dedi.