Gaziantep'te, bir süre önce sosyal medyadan tanışıp arkadaş oldukları iddia edilen Rana Bahar (16) dokuz gündür kayıptı. Genç kızın Kahramanmaraş’ta Zeytin Ilıcasında bulunduğu öğrenildi.

Şahinbey ilçesi Yazıcık Mahallesi, mahallede oturan Gülnaz-Ahmet Bahar çiftinin 16 yaşındaki kızı Rana ile Sevda-Mehmet Korkmaz çiftinin 18 yaşındaki oğlu Mahmut, 6 Eylül 2020 tarihinde bir anda ortadan kaybolmuştu.

 İddiaya göre, 16 yaşındaki Rana Bahar, o gün kitap almak istediğini, 18 yaşındaki Mahmut ise arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek evden çıkmıştı. Sonrasında ise beraber kaçtıkları düşünülen ikiliden bir daha haber alınamamıştı. 

9 gündür kayıp olan 16 yaşındaki Rana Bahar, Jandarma ekipleri tarafından Kahramanmaraş Zeytin Ilıcası yakınlarında bulundu. Kızları Rana’nın bulunması ile büyük sevinç yaşanan Anne Gülnaz yaptığı açıklamada, “Jandarma ekipleri arayıp kızımı bulduklarını söylediler. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne götürdüler. Kızım çok korkmuş ve perişan haldeymiş. Zeytin Ilıcası yakınlarında tek başına bulunmuş” dedi.

(Kaynak: Kanal Maraş)