Başarısızlıkları ile Kahramanmaraş’ın 5 yılını heba edeceği bu dönem daha iyi anlaşılan Güngör, hala istediği kadrolaşmayı yapamadı. Futbol terimi olarak kullanılan, “Yıldızlar Geçidi” kadrosu Büyükşehir Belediyesinde bir dönem olurken, yine Güngör’ün dizdiği kadroyu kendisini bozması bürokratları korkuttu. Şu anda sadece ve sadece çöp ve temel belediyecilik hizmetinin dışında tek bir icraatı bile bulunmayan Güngör, sanki çok iş yapıyormuş gibi belediyenin resmi internet sitesine günlük 3-5 haber attırarak, ben iş yapıyorum diyebiliyor.

GELDİ GELELİ KAMPLAŞMA KUTUPLAŞMA OLDU

Göreve gelmesi ile birlikte başarısızlıklar, kibir görüntüsü ve “Benim makam Odama benim belirlediğim kişiler” gelecek demesi ile halk ile arasına beton duvar ören Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Partinin kalesi bu şehirde oyları yüzde 13 düşürdü. Bunun üstüne birde hizmet yapmayınca Kahramanmaraş’ın A’den Z’ye herkes AK Partiye oy vermekten vazgeçeceğini dile getirmeye başladı.

BİR PROJE YAPTA BU ŞEHRİN BEDDUASINI ALMA

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı rakip partiden almış gibi davranan, hizmet denildiği zaman borç, büyük proje denildiği zaman Bakan çağırmaktan başka bir kullanışı olmayan Güngör’e şehir halkı hiç iyi gözle bakmıyor. Bir önceki dönemi aradığını büyük bir çoğunluk dile getirirken, Güngör yönetimi ise bir önceki AK Partinin Büyükşehir Başkanı Erkoç'tan borçlu aldık demekten başka bir şey yapmayınca, halk: “Bu kadar mı? Borç var, beceriksizliğin adı borç edebiyatı olamaz” diyor.

OSMAN DİYADİN’İN BAHSETTİĞİ KİŞİLER 

İnternet Haber Yazarı Osman Diyadin’in, “Tayyip Erdoğan nasıl yıkılır!” köşe yazısında bahsettiği, “Hala, ‘Nasılsa seçimleri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kazanıyor’ diyerek yan gelip yatmaya devam ediyorsanız” yazısındaki gibi Kahramanmaraş’ta deyim yerindeyse 2 yıldır yaprak kımıldamıyor. Kendi komşuları içeresinde en son Büyükşehir olan Kahramanmaraş bu açığı kapatmak için 2014-2018 yılları arasında 400 proje ile bölgenin yıldızı olurken, 3 Türkiye birinciliği 4 kere üst üste ulaşım birinciliği alırken, 2019-2020 arasında bırakın başarı almayı tek bir çivi bile çakılmadı.

O SAYFADA GÜNGÖR’Ü TİYE ALDI
Kahramanmaraş’ın en çok katılımlı sayfalarından olan bir sosyal medya hesabı ise  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü Başarılı Buluyor musunuz?” diye anket düzenledi. Düzenlenen ankette bir tek olumlu yorum yapan olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

KÖŞE YAZARI MUSTAFA KARAASLAN'DA BUGÜNKÜ YAZISINDA BUNU YAZDI

Kanal Maraş genel yayın Yönetmeni ve Köşe Yazarı Mustafa Karaaslan bugünkü köşesinde ''İşte bizim başkan hakkında KLİP çekilecek yorumlar...'' diyerek bir yazı kaleme aldı. Vatandaşların bazı yorumlarını köşesine taşıdı.