Kanal Maraş ihbar hattına gelen şikayetlerden dolayı bugün Kahramanmaraş'ın Gaziantep yolu üzerinde bulunan Necip Fazıl Şehir Hastanesine geldik. Gelen şikayetler neticesinde Hastanenin doğu cephesinde bulunan acil girişinde yoğun bir şekilde trafik oluyor. Vatandaşlardan gelen şikayetler, bir ambulans hasta getirdiğinde doğal olarak acil girişinden girmesi gerekiyor. Ama karşı taraftan gelen araçların yarattığı trafik sonrasında Ambulans içerisindeki hastalar mağdur oluyorlar.

'Acil girişine neden kapan konulmuyor'

Bu girişe kapan konulmamasının sebebi iddialara göre, Hastanenin karşısında bulunan Eczanelerin bazı siyasetçilere ait olduğu söyleniyor. Kim bu siyasetçiler? Kanal Maraş olarak bu konun takipçisi olacağız. Bu konuda İl Sağlık Müdüründen Kanal Maraş olarak Kamuoyuna bir açıklama bekliyoruz. Ve soruyoruz: Acil girişine 'kapan' konulmamasının sebebi nedir? 

Acil bölümünde tam karşısından Gaziantep yoluna çıkış verilmesi için böyle bir yer bırakılmış o yol neden açılmıyor?

Yörük Selim Devlet Hastanesinde girişte kapan var, araçlar girebilir, acil hastalar girebilir ama buradan çıkış olmaması gerekir. Gelen Hastalar en rahat ve hızlı bir şekilde Hastaneye girmesi gerekiyor.  

Bu kapanın konulmamasının sebebi karşıdaki eczanelerin rantı olduğu iddiasını Kanal Maraş olarak bu konun takipçisi olacağız. Karşıdaki eczanelerin ise hangi siyasetçiye ait olduğunu açıklayacağız.

Kanal Maraş olarak bir açıklama yapması için yanına geldiğimiz Necip Fazıl Hastanesi Başhekim yardımcısı, Açıklama yapma yetkisine sahip olmadığını söyleyerek çekim yapmamıza izin vermedi.

Kaynak: Kanal Maraş - Özel Haber