AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç bugün kendisine ait sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlardan bir kaçı dikkat çekti.

Güvenç yaptığı paylaşımda, ''Hırsızlıkları uğursuzlukları neden yazamıyorsunuz... Halkta karşılığı olmayan bitmiş tükenmiş sözüm ona insanları tekrar ayağa kaldıracağınızı mı düşünüyorsunuz...''   ‘’Zavallı tetikçilerle işim yok… Perde arkasındaki alçak ruhlular da şunu bilsinler ki: Sizin sorununuz bizzat kendi karakteriniz…’’ diyerek bu hırsızlar ve ayağa kalkacak olan siyasetçiler ile perde arkasındaki alçak ruhlular kimler sorusunu kamuoyunca sorulmasına neden oldu.

BİLİYOR VE SUSUYORSANIZ SORUMLUSU SİZSİNİZ?
Güvenç’in bu açıklamaları kamuoyunca manidar bulunarak, hırsızlıkları, yolsuzlukları biliyorsa kendisinin açıklama yapmasının gerekliliğine vurgu yapıldı. Kendisinin İçişleri Komisyon Başkanlığı gibi bir görevde olduğunu ve açıklama yapmasının gerekliliğine dikkat çekerek; İçişleri Komisyon Başkanlığı gibi önemli bir görevin başında bulunan Celalettin Güvenç’in, altını çizerek önemle belirttiği hırsızlık ve yolsuzluk ve Perde arkasındaki alçak ruhlular hakkında bir şeyler biliyor olduğunu ima eder şeklindeki açıklaması, akıllara şu soruyu getirdi:

BİR ŞEY BİLİYOR DA AÇIKLAMIYORSANIZ SUÇLU SİZSİNİZ!
İcranın başı olarak bir şey biliyor da açıklamıyorsanız bu durumda asıl suçlu sizsiniz. Biz Kanal Maraş olarak, elimize ulaşan bir belge ve bilgi olamadan kimseye yönelik suç isnadında bulunamayız. Bu Kanal ‘’Güçlünün değil haklının ve adaletin yanındadır.’’ Böyle kalmaya da devam edecektir. 

İçişleri Komisyon Başkanı olarak elinizde bilgi, belge var ise tarafımıza ulaştırdığınızda aynen yayınlanacağını buradan taahhüt ediyoruz.