Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görevli olup, Kahramanmaraş Adana yolunda uygulama noktasında görevi esnasında beyin kanaması geçirip yoğun bakımda yatmakta iken 3 Temmuz 2017 günü görev şehidi olan Polis Memuru Hasan Patır'ın ruhuna mevlidi Şerif okutuldu.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 17.08.2017 tarihinde perşembe günü yatsı namazından önce Hz. Ukkaşe Camiinde okutulan mevlide, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Müftüsü Celal Sürgeç, Görev Şehidi Polis Memuru Hasan Patır'ın eşi Halime Patır, Babası Nufer Patır ve çok sayıda vatandaş ve mesai arkadaşları katıldı.

Polis Memuru Hasan Patır'ın özgeçmişi; 1977 yılında Nevşehir Avanos Topaklı köyünde doğan polis memuru hasan Patır, 15 yıllık polis memuruydu. Evli ve Efekan ve Emir Kayra isimli iki çocuğu var. Arkadaşları tarafından çok sevilen ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nün üstün başarılı memurları arasında yer alan biriydi. Son olarak yankesicilik büroda sivil sokak timlerinde çalışıyordu.

Bizde Kanal Maraş Ailesi olarak Merhuma Allahtan Rahmet, ailesine ve emniyet camiasına sabırlar diliyoruz...

(Haber: Mustafa Kılınç)