Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye eski Başkanı Fatih Mehmet Erkoç döneminde Göksun’un tarihi sorunu olarak bilinen çöp alanı Kürtül Katı Atık Bertaraf tesisine treylerler ile taşınmış Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ise 'Göksun'un tarihi sorunu tarih oldu' manşetleriyle duyurusunu yapmış hatta birçok broşür el ilanı gibi materyallerle bu sorunu çözdüğünü anlatmaya çalışmıştı.

Günümüzde ise kendilerine siz yalancısınız demiyoruz halkı kandırdınız demiyoruz mevcut alanın bugünkü videosunu kamuoyuyla paylaşıyoruz.

''21 bin 162 metre alanı temizleyip mesire alanı yapacağız'' diyen Başka Aydın'a İYİ Parti Göksun İlçe Başkanı Ali Arslan bir takım sorular sordu.

1. Sen ve senin yalanlarını doğru gibi anlatan ekibinle bu alanda piknik yapabilir misin?İlçemizin bir daha böyle kirletilmesine müsaade etmeyeceğiz sözlerinizin aslında fiyasko olduğunu değerli hemşerilerimiz görmüştür.
2. Partimizin sloganı bizi halk çağırıyor, peki bizi neden çağırıyor? böyle yalan dolan olursa, vatandaşın gözüne baka baka yalan söylenirse tabiki vatandaş bizi çağıracak. İYİ Kadroların iktidarı yakın, yalancıların ise şafağı bitmiştir.
3. Göksun'da çöp alanını sosyal medya hesabından paylaşan bir hemşehrimizin iş yerinin önüne yeşil alan bahanesiyle toprak dökülmüş o arkadaşımıza destek veren esnaflarada denetim bahanesiyle gözdağı verilmek amacıyla ruhsat denetimleri yapılmıştır.