Kahramanmaraş'ın sorun ve sıkıntılarını ekranlara taşıyan ve gündem oluşturan yorumların anlatıldığı "Açık Masa" programının özel bölümüne AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı ve iş insanı Murathan Gökkaya konuk oldu.

SICAK SOHBET
Programda sunucu Mustafa Karaaslan ile sohbet yapan Murathan Gökkaya, çocukluğundan bu yana uzanan hayat hikayesini anlattı.

BÖLGESİNİN SIKINTILARINI DİLE GETİRİYOR
Fatmalı Mahallesi'ndeki su sıkıntısının bir benzeri Göksun İlçesi'ne bağlı Kızılcık Bölgesi'nde yaşanıyor.

Açık Masa programında bazı kişiler tarafından sürekli eleştirilerin hedefi olduğunu vurgulayan Gökkaya, "Ben bölgemizdeki su ve diğer sıkıntıları gündeme taşımaya devam edeceğim. Cumhur İttifakı bizim bölgeden neredeyse yüzde 95 oy almıştır" dedi.

Murathan Gökkaya konuşmasına şöyle devam etti:

"Göksun Belediye Başkanı'nı eleştirdiğim bir çok konular var ama bu konu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı KASKİ ilgileniyor. Göksun Belediyesi belki bu konuyla ilgili sadece koordinasyon yapabilir. Bizlere sürekli gün veriliyor. Ama herhangi bir gelişme yok. Kızılcık’taki su sorunun dile getirdiği için sürekli tehdit ediliyorum bunlara kulak asmıyorum."

BASINA ELEŞTİRİ
Kahramanmaraş'taki bazı basın mensupları kentteki su problemlerini dile getirmediğini söyleyen Gökkaya, "Eleştiriyi hazmedemiyorlar, Kanal Maraş hariç hiç bir basın mensupları su sorununu gündemlerine taşımıyorlar" diye konuştu.

Programın sonlarında ise Gökkaya, "Siyasetteki amacım; Kahramanmaraş'ta sevgi imparatorluğu oluşturmak istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.