31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Yörükselim Mahalle muhtarlığına adaylığını açıklayan Akif Neşnat, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mahalle esnafı ve evlere ziyaret gerçekleştiren Neşnat, kendini tanıtan kartvizitleri seçmenlere dağıtırken kadrosuyla birlikte destek istiyor.

Yörükselim'i yönetmek için kadro olarak hazır olduklarını ifade eden Akif Neşnat, göreve geldiğinde daha verimli bir sonuç elde edilebileceğine inandığını belirterek şunları söyledi.

Mahallem adına kurmuş olduğu kadronun bilgili, etkin ve çalışkan bir ekipten oluştuğuna dikkat çeken genç muhtar adayı Akif Neşnat, "Sevgili mahalle fertlerimiz bize bu yetkiyi layık görürse, mahallenin aksayan hizmetlerini hızlı ve ısrarcı bir şekilde sorumlu makamlara taşıyacağız ve mahalle için bütün gücümüzle çalışacağız. Mahallemizin her bir ferdinin yanında olacağız. Bu çalışmamızda bize yardımcı olan esnafımıza ve bizi her kapılarını çaldığımızda sıcak ilgi ve tebessümle karşılayan tüm mahallem halkına ben ve arkadaşlarım adına canı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.