Gelecek Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe yönetim kurulu haftalık kurul toplantısı; Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı, Gelecek Partisi ilçe başkanları, Gelecek Partisi kadın kolları başkanı, Gelecek Partisi il gençlik kolları başkanı ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Arif Gedemenli, Onikişubat İlçe Başkanlığı mazbatasını Cengiz Çiçek'e verdi.

Toplantıda konuşma yapan Gelecek Partisi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk şunları söyledi :

"Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı olarak bir aydan beri kurulumumuzu yaptık, yönetimimizi kurduk, 2 haftadır haftalık programımızı yapıyoruz. Bu 3. hafta programımızı yemekli olarak yaptık.

Başkanım yaklaşık bir ay olduğu için görevi bize verdi, sonrasında teşkilatımızı kurduk, ekibimizi kurduk ve sahaya çıktı. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Dulkadiroğlu için çalışacağız. Hep birlikte, hep beraber yürüyeceğiz. Gelecek Türkiye için, Gelecek Kahramanmaraş için, Gelecek Dulkadiroğlu için diyoruz ve yola çıkıyoruz. Herkese hayırlı olsun diyoruz."

Sonrasında konuşma yapan Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Arif Gedemenli:

"Gelecek Partimiz hamdolsun Kahramanmaraş'ta çok kısa bir süre de teşkilatlanmasını tamamladı. Şehrin en merkezi yerinde binamızı tuttuk. Allah çok güzel bir bina nasip etti hamdolsun. Binamızın içini teşrif ettik, faaliyetlerimize başladık.

Şu anda Dulkadiroğlu ilçemiz kuruldu, faaliyette bir aydır toplantılarını yapıyor. Onikişubat ilçemizin yeni görevlendirmesini yaptık. Cengiz Çiçek bey hızla teşkilatı kuracak. Kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız atandı ve onlarda hızla inşallah teşkilatlarını kuracaklar." diye konuştu.

Konuşmanın tamamı videoda bulunmakta.