Türkiye’de ilk kez Bilgi ve Kültür evlerini açan ardından ise sporla çocukların hemhal olması için çalışmalarını sürdüren Onikişubat Belediyesi, yeni bir tesisi yine şehre kazandırdı. Kısa bir süre önce Piri Reis mahallesinde açılan kapalı yüzme havuzunun bir benzeri de Şehit Abdullah Çavuş Mahallesinde açıldı. Açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, milletvekilleri İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir katıldı.

Ülkenin geleceğinin gençler olduğunu bunun içinde yeni yatırım sahalarını gençlere yönelik yaptıklarını belirten Ünal, hizmetlerinden ötürü Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek’e teşekkür etti.

Havuzu gezen Ünal, çocukların yüzmesini de zevkle izledi. Havuz çıkışı Kanal Maraş mikrofonlarına konuşan Ünal: “Öncellikle Onikişubat Belediye başkanı Hanifi Mahçiçek’e teşekkür ediyorum. belediyelerimiz gayet iyi çalışıyor. Büyükşehir, Onikişubat ve Dulkadiroğlu belediyeleri iyi . çalışıyor. Her bir belediye vatandaşımıza, hizmet ediyor. Özellikle bu tür aktivite merkezleri, spor aktivite merkezleri, çok kıymetli. Mahallelerimiz için hem havuz hem fitnes hem de kafeteryasının olması çok iyi. Ben bütün Kahramanmaraşlıları davet ediyorum” dedi.