Kanal Maraş canlı yayınında Mustafa Karaaslan'ın sunumuyla ekrana gelen Açık Masa programının bu haftaki konukları, Mehmet Bağrıaçık ve Gazeteci Mustafa Alyaz oldu oldu.

Gündeme dair değerlendirmelerin yapıldığı programda konu, Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Hizmet-İş Sendikası işçileri grev kararı almış ve bu grev kararı kentte tartışma konusu oldu.

Hizmet-İş Sendikası ile Büyükşehir Belediyesi arasında anlaşma sağlanacağını dile getiren Alyaz, 'Sendikanın yürütmediği işçi adına işler var' dedi. 

Programın sonlarında Kahramanmaraş siyaseçtilerine değinen Alyaz, 'Bizim tüm dertlerimizde Mahir Ünal bey anında buraya damlarken işçi konusunda nerede?. Soruyorum nerede? "diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Şuanda binlerce insanın evindeki çocuklar bunları konuşuyor. Ben bu konuda duygusalım. Adam buradan alacağı 200 TL farkla belki çocuğuna bu dönem için kıyafet veya ayakkabı alacak. Mahir bey Neredesiniz. Ben İYİ Parti İl Başkanı Çabukel'in 'Mahir Ünal'ın nerede?' olduğunu söylemesini isterdim. AK Parti işte burada kaybediyor."

PRGORAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ